Badess systems 350

Artikel 1 van 2
1.858,42 (exclusief btw)

Badass Systems

 

Vraag je offerte op maat  winkel@rona-service.be

Leasing mogelijk.

350  type tank.

Dit systeem werd ontwikkeld met het oog op alle gemak voor de gebruiker.

Het controle paneel en de haspel staan niet centraal in het midden op de tank zoals je op bij ander toestel ziet, maar zijn iets meer naar rechts geplaatst. HIerdoor komen deze mooi voor de opening van de schuifdeur te zitten ipv half verborgen achter de schuifdeur.

Een Badass Systems systeem is voorzien van een transparant slang vooraan waarop het waterniveau in de tank kan gezien worden.
Tevens is er een 1/2" aansluiting vooraan waar bvb een kraantje kan op aangesloten worden om een emmer te vullen zonder de pomp aan te zetten  of om de tank te laten leeglopen bvb voor het verlof/schoonmaak,... . Maar men kan hierdoor bvb ook 2 tanks aan elkaar koppelen.
Zo kun je starten met bvb 350L tank en later een 2de (enkel de tank) bijplaatsen om naar een dubbele opslag capaciteit te gaan zonder de kost te hebben van een volledig nieuw systeem.
Er zijn 2 batterij compartimenten. Hierdoor kan de batterij afhankelijk van de plaats van installatie in het voertuig zowel links als rechts geplaatst worden.
Of... kunnen er 2 batterijen geplaatst worden om een dubbele capaciteit te hebben of bvb een extra batterij bij plaatsen in combinatie met een dieselheater (= geen extra batterij box in het voertuig/plaatsbesparing). 

Door dit 2de batterij compartiment kan een tank ook dwars gemonteerd worden. Het bedieningspaneel dat normaal vooraan zit verhuisd dan naar de zijkant (op de langste zijde van de tank) waardoor het toestel opnieuw gemakkelijk te bedienen is ipv een controller te hebben die weg gemoffeld zit.

Te verkrijgen zonder filtratie of met 12.5L DI harsfles of met een volledig RO/DI filtratie zonder booster pomp.

Deze Badass Systems zijn standaard voorzien van:

100psi Badass Systems pomp
Digitale controller - Model V16
75Ah semi tractie batterij 
Geen bedrading nodig – Gewoon Charge & Go! (thuis met druppellader of kan optioneel ook met scheidingsrelais of DC/DC (afhankelijk van bwj voertuig)  geïnstalleerd worden - laden tijdens rijden).
Optioneel elektrisch aangedreven haspel (Power3DUp) = probleemloze werking (110Ah batterij sterk aanbevolen)
Optioneel nog te voorzien van vlotter, controller met afstandsbediening, TDS meter, enz...
Optioneel aan te sluiten op een dieselheater om te werken met warm water.

Afmetingen:
- 325L: Hoogte (incl haspel) 103cm – (excl haspel) 57cm- Breedte 70cm – Diepte 120cm
- 425L: Hoogte (incl haspel) 103cm – (excl haspel) 57cm- Breedte 90cm – Diepte 120cm

 

(Excl. transport en installatie kosten)

© 2018 - 2024 RONA-service | sitemap | rss